Tábor 23

Vážení rodiče, vážené slečny,

v příloze zasíláme závaznou přihlášku na tábor. Prosíme o vyplnění a v tištěné formě donesení na schůzku spolu s kopií kartičky pojišťovny a posudkem o zdravotní způsobilosti dítěte do 30.4. 

Tábor se bude konat v termínu 3. – 18. 7. Přípravka bude o víkendu těsně před táborem, tedy 1.-2. 7. Jelikož budeme muset změnit louku budeme si vaší případné pomoci se stavbou tábora cenit velice.

Cena tábora činí 2 800 Kč (za každé druhé dítě z rodiny 2 600, třetí 2 500) Pokud byste nás chtěli finančně podpořit a přispět  více, samozřejmě můžete a budeme vděční (doporučená zvýšená cena je 3 500 Kč)  naopak kdyby někdo měl problém částku uhradit, ozvěte se a můžeme se nějak domluvit. Dětem, které nepojedou na celý tábor, bude částka individuálně upravena dle počtu dní na táboře. Prosíme rodiče dětí, které nepojedou na celý tábor, aby se pokud to bude možné mezi sebou pokusili domluvit a sjednotit příjezdové/ odjezdové dny.

Příspěvek prosíme uhradit nejpozději do 1. 6.některé z vedoucích nebo na účet 2102140257 / 2010 nezapomeňte uvést jméno a že se jedná o tábor. 

I tento rok můžete čerpat příspěvek na tábor od Šestky táborové. Příspěvek činí 600 kč a bližší informace naleznete zde : https://aktivnimesto.cz/sestka-taborova-je-zpet/ . Stačí se zaregistrovat a mezi poskytovateli najít středisko Bílý los a náš tábor. Peníze pak přijdou na náš účet. Takže nám můžete poslat o 600 Kč méně.

Více informací ohledně tábora zašleme v průběhu dubna.

Mějte se krásně!

Terka 

Uložit odkaz do záložek.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *