Tábor 2022

Informační schůzka se z důvodu Noci kostelů přesouvá na pátek 3.6. v 19h před Vojtěškou.


Poslední schůzka bude 17.6. (čtvrteční 16.6.).


Sraz na tábor bude 1. 7. v 7:30 na parkovišti u Břevnovského kláštera. S sebou prosím nezapomeňte všechny potřebné dokumenty včetně těch, které jste ještě nedodali, tzn. celkem bychom od vás měli dostat přihlášku (v papírové podobě), kopii kartičky pojišťovnyposudek o zdravotní způsobilosti (podepsáno pediatrem), bezinfekčnost (s datem odjezdu na tábor). Přineste prosím také léky, které dítě pravidelně užívá, společně s papírkem, jak a kdy lék brát (nahlaste nám také prosím léky, které jsou holky, zvyklé brát samy, ať víme).


Příjezd z tábora bude 19. 7. k Břevnovskému klášteru cca v 14-14:30. Poté prosíme silné tatínky o pomoc s nošením věcí na půdu.


Batohy (nebalte prosím do kufru) budeme odvážet už na přípravku, tzn. pokud na přípravku nejedete přineste je již ve čtvrtek 23.6. mezi 16. a 18. hodinou do Vojtěšky.


Tábor bude zde. Kdo přijíždí později nebo odjíždí dříve – napište nám prosím cca čas, kdy si plánujete pro dcerku dojet.
Jen připomínáme, ať si holky na tábor neberou mobil nebo jiné cennosti. Veškerá komunikace bude probíhat přes vedoucí (v neakutních případech prosím raději pište SMS).

Před táborem je nutné, aby si holky zajistily skautskou košili. My zajistíme šátky, nášivky a ostatní krojové doplňky. Abychom byly jednotné budeme používat dětskou krojovou košili s dlouhým rukávem nebo pánskou krojovou košili, nikoli dámskou. Doporučujeme zajít do Junshopu (Praha 7) a košili si vyzkoušet, velikosti, které jsou na nich uvedené jsou dosti zavádějící. Slevová kartička našeho střediska nejen na košile (33. skautské středisko Bílý los): 58674670534

Oddílové tričko holky dostávají po splnění nováčkovské zkoušky.


Na přípravku pojedeme v sobotu 25. 6.. Sraz bude u Vojtěšky v 8:00. Zvány jsou nejen holky, ale samozřejmě také tatínci, maminky a sourozenci. Pakliže budete mít dostatek místa v kufru na společné věci, zajeďte k Vojtěšce přes vjezd u hotelu Adalbert. V opačném případě nechte prosím auto před bránou, aby nás do zahrady nevjíždělo tolik. Případně potom přejedete. Vezměte si s sebou prosím vlastní jídlo, v případě přespání věci na spaní a určitě se neztratí sekera, pila nebo jiné nářadí.


Dejte nám prosím vědět, zda se na přípravku chystáte, zda máte auto, případně pokud Vám přebývají místa a mohli byste pobrat i někoho, kdo nemá odvoz.


S jakýmikoli dotazy se na nás neváhejte obrátit!

Uložit odkaz do záložek.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *